Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Prvotno surova riba, marinirana v limoninem soku, ceviche (izgovarja se Ceviče) je obalna specialiteta. V tem receptu je limonin sok zamenjan z vrhunskim kisom. Posledica tega je še posebej intenziven okus. Najbolje je, da uporabite samo sveže ribe.
File lososa brez kože narežemo na rezine tanke kot oblat.
Paradižnikov kis vlijemo v tesno zaprt kozarec, začinimo s soljo in poprom ter počakamo, da se kristalčki soli raztopijo. Na koncu dodajte konopljino olje, kozarec zaprite in dobro pretresite.
V marinado dodajte ribje rezine.
Zmešajte. Po nekaj trenutkih se bo riba zaradi kisa začela »kuhati« oziroma pobeliti.
Češnjev paradižnik operemo in prepolovimo.
Dodajte mariniranim ribam.
Odlična predjed, potresemo s koprom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.