POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Cezarjeva solata s polentnimi krutoni

Italijani ne slovijo le po cezarjevi solati, ampak so tudi veliki potrošniki polente. V tem receptu se skupaj pojavita pečena polenta in cezarjeva solata. Zaradi polente je solata brezglutenska.

Brez glutena
Brez pšenice
Brez soje
Brez sladkorja
165 Min.
70

Priprava

01

Rumenjak zmešamo z gorčico. Med nenehnim mešanjem po kapljicah dodajamo olje pinjol.

02

Ko je konsistenca kremasta, dodamo drobno nariban česen, kis in sesekljane inčune. Na koncu dodamo 30 gramov naribanega parmezana. Sol in poper po okusu.

03

Vodo zavremo skupaj s soljo in žlico koruznega zdroba (to pomaga preprečiti grudice).
Zmanjšamo ogenj in počasi dodajamo preostali zdrob v vrelo vodo. Debelejša kot je polenta, težje jo je mešati. Ko končate, odstranite s štedilnika. Na koncu vmešamo še maslo.
Vročo kašo zgladimo v skledo 15x20 cm. Pokrijemo in pustimo počivati ​​v hladilniku 2 uri.

04

Ko se ohladi, narežemo na 1,5 do 2 cm velike kocke. Odvečno vlago nežno obrišite s papirnatimi brisačkami.

05

Kocke pražimo na vročem olju 5-6 minut, nežno mešamo, da se ne sprimejo.

06

Pred serviranjem pinjole prepražimo na suhi ponvi.
Romsko solato natrgajte, sperite in nežno posušite. Z žlico ali čopičem premažite liste s cezarjevim prelivom.
Na vrh položite krutone, da jih postrežete. Na koncu dodamo okoščke parmezana in potresemo po popečenih pinjolah.

Nasveti:

Če želite še bolj kremasto konsistenco, preliv zmiksajte s kuhalnico.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
100 g
Jedrca pinjole-natur
6 jedilna žlica
1 kos
Romanska solata
3 kos
Rumenjak
1 strok
Stisnjeni stroki česna
30+15 g
Parmezan sir
3 kos
Sardoni
1 ščepec
Sol
1 ščepec
Poper
125 g
Koruzni zdrob
500 ml
Voda
1 čajna žlička
Maslo

DIETNO

Brez glutena Brez pšenice Brez soje Brez sladkorja

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.