Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
V samo nekaj minuta lahko iz listnatega testa naredite zelo okusne in lepe zelenjavne grižljaje. Cmoki s papriko in kremnim sirom so še bolj okusni in zdravi, če jih postrežemo z lahko solato iz kalčkov.
Sveže, zvito listnato testo pustite počivati pri sobni temperaturi 15 minut. Nato razporedite in razrežite na šest delov.
Bunte Gemüsepaprika waschen, halbieren, das Kerngehäuse entfernen, würfeln, vermischen und in sechs Portionen aufteilen.
Pisane sladke paprike operemo, prepolovimo, odstranimo sredico, narežemo na kocke, premešamo in razdelimo na šest delov.
Vogale testa prepognemo na sredino, položimo na pekač, obložen s peki papirjem, in premažemo s stepenim rumenjakom.
Pečemo na 180 stopinj (konvekcija) ali 200 stopinj (zgornji in spodnji del) 20 do 25 minut.
Za solato v manjšo posodo damo malinov kis, solimo, popramo in počakamo, da se kristalčki soli raztopijo.
Nato dodamo orehovo olje in dobro premešamo.
Končan preliv prelijemo po kalčkih in premešamo. Postrezite s svežimi vrečkami iz testa.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.