Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Če vas mikajo prigrizki in ne želite posegati po zapakiranih izdelkih, je to lahko nekaj preprostega, a vendar posebnega. Domača čičerika ni le zdrava, okusna je tudi, če jo pripravimo kot prigrizek.
Čičeriko sperite in odvečno vodo obrišite s kuhinjsko krpo.
Pečico segrejte na 180 stopinj. Čičeriko položimo na pekač, obložen s peki papirjem, in pečemo v segreti pečici 35-40 minut. Obrnite vsakih 5 do 6 minut, da se posamezni deli dobro zapečejo. Gotovi so, ko so hrustljavi in v notranjosti niso več surovi.
Medtem v posodi zmešamo curry, sol in arganovo olje. Dodamo ko je čičerika še vroča, da jo začimbe prekrijejo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.