Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Pri pripravi naj bodo sestavine na sobni temperaturi. Rumenjak damo v visoko posodo s soljo, poprom, jabolčno balzamično gorčico, sladkorjem v prahu, česnom in pivskim balzamičnim kisom. Za to uporabite ročni mešalnik.
Nato po kapljicah dodajamo ekološko ričkovo olje in grozdnih pečk in nato neprestano ob stalnem mešanju z ročnim mešalnikom, dokler ne nastane gosta masa.
Tako pripravljeno majonezo zaužijte še isti dan. Surovi rumenjak lahko nadomestimo s trdo kuhanim, naribanim rumenjakom, tako da lahko majonezo hranimo v hladilniku več dni.
Posebej dobra je z mesom, ribami in krompirjem, zelo dobra pa je tudi kot solatni preliv, razredčen z mlekom, jogurtom ali kislo smetano.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.