Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Majoneza z mangom je izredno okusen, osvežujoč preliv in se odlično poda k pečeni zelenjavi ali ribam. Enostaven za pripravo in izjemnega okusa.
Mango olupimo in narežemo na majhne kocke.
V blender dajte žafranovo in laneno olje, mleko, marelični kis, po ščepec soli in popra, gorčico, kuhan rumenjak in 50 gramov manga. Pomembno je, da imajo vse sestavine enako temperaturo, sicer majoneza ne bo kremasta. Po naših izkušnjah lahko najboljšo konsistenco dosežemo, če so sestavine pri temperaturi v hladilniku.
Sestavine mešajte 10 sekund, dokler majoneza ne dobi svoje konsistence.
Na koncu majonezi dodamo še drobno sesekljan peteršilj.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.