Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Mehiška salsa je pikanten namaz s čilijem, kremastim ali rahlo krepkim. Prvotni recept je bil neštetokrat reinterpretiran. Grozdje se tukaj uporablja za kleno različico - še posebej okusno z mesom na žaru.
Grozdje operemo in prepolovimo.
Rdečo čebulo, čili in peteršilj drobno sesekljamo.
Kutinov kis nalijte v tesno zaprt kozarec, dodajte ščepec soli in počakajte, da se sol raztopi. Dodamo olja in sveže mlet poper. Zaprite kozarec in dobro pretresite.
Grozdje, rdečo čebulo, peteršilj in čili damo v posodo za mešanje in prelijemo s prelivom. Temeljito premešajte.
Za serviranje potresemo z grobo sesekljanimi orehi.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.