Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
S kombinacijo jabolk in testa za palačinke lahko v kratkem času pričarate čudovito sladico. Ta poslastica je še bolj slastnega in izrednega okusa, če jo pokapamo s kremo iz jabolčnega balzamičnega kisa.
Jabolka olupimo, odstranimo sredico in narežemo na kolobarje debeline 5 mm.
Jabolčne kolobarje stresemo v približno 15 gramov moke, da se testo za palačinke bolje prime.
Zmešajte jajce z mlekom.
Preostalih 100 gramov moke zmešamo s cimetom, soljo, sladkorjem v prahu in sodo bikarbono, nato dodamo mešanico mleka in jajc. Mešajte do gladkega. Pustite stati 3-4 minute.
Segrejte repično olje. Jabolčne kolobarje pomočimo v testo za palačinke in pečemo do zlato rjave barve. Za serviranje pokapajte z jabolčnim balzamičnim kisom in po okusu potresite s sladkorjem v prahu.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.