Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Hruška tukaj doživi popoln nastop. Kot poširana hruška je odlična izbira, saj je zelo enostavna za pripravo. Poširanje pomeni kratko kuhanje v vroči, a ne vreli tekočini. K hruški se odlično poda čokoladna omaka, začinjena z lešnikovim oljem.
V manjši ponvi zavremo jabolčni sok skupaj s sladkorjem, cimetovo palčko, rožmarinom, ščepcem soli in 2 žlici jabolčnega balzamičnega kisa.
Medtem olupimo hruške in jih pokončno položimo v vroč sirup. Zmanjšajte ogenj in nežno dušite 10 minut. Pustite, da se ohladi v sirupu.
Čokolado nalomimo na koščke in stopimo skupaj s smetano. Ko se ohladi na okoli 50 stopinj, dodamo lešnikovo olje.
Za serviranje hruške pokapajte z jabolčnim balzamičnim kisom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.