Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Smetano, sladkor in vanilijevo pasto zavremo in kuhamo na nizki stopnji 2 minuti. Iztisnite želatino in jo vmešajte v vročo, a ne več vrelo smetano.
Silikonski model sperite s hladno vodo, ga stresite in napolnite z maso, za 2 uri postavite v hladilnik.
Za karamelo: Sladkor in vodo dajte v manjšo ponev, nežno premešajte in stopite na srednjem ognju, ne da bi mešali. Dodamo sesekljan timijan, maline in malinov balzamični kis, dušimo 3-4 minute na majhnem ognju, pustimo, da se ohladi. Panna cotto vzamemo iz silikonskega modela in jo razporedimo po čudovitih krožnikih z malinovo karamelo, svežimi malinami in timijanom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.