Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Kozji sir z orehi - okusna kombinacija. Izpopolnjeno s hladno stiskanim orehovim oljem Pödör. Ta namaz je dober na bageti, pa tudi kot namaz za surovo zelenjavo, kot so korenje, bučke, koleraba ali zelena.
Paprike operemo in pečemo v ogreti pečici na 200 stopinj, dokler kožica ne porjavi. Postavite v zaprto vrečko za 5 minut. To bo zmehčalo kožo in omogočilo, da se brez napora odlušči. Pečeno papriko narežemo na trakove.
Vse ostale sestavine dajte v blender in zmiksajte do kremaste mase. Za serviranje mešanico damo v posodice, dodamo pečene trakove paprike in pokapamo z orehovim oljem.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.