Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Klasična južnoevropska krema iz jajčevcev je pripravljena z veliko olja, vse ostale sestavine so individualne in se lahko razlikujejo po regijah. Ker je olje bistvenega pomena za kremo iz jajčevcev, naj bo narejeno iz visokokakovostnih, hladno stiskanih in zato zdravih olj Pödör.
Jajčevce operemo in pečemo približno 40 minut na 200 stopinjah. Nato prerežemo kožo in z leseno žlico izdolbemo pečeno notranjost ter damo v skledo.
Z leseno žlico sesekljajte čim manj. Pustite, da se ohladi, dokler zmes ni le mlačna. Vtremo česen, dodamo vse ostale sestavine in na koncu razdrobimo v mehki notranjosti kruha. Mešamo, dokler ne nastane kremasta masa.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.