Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Naš recept za kuskus s piščancem in grozdjem je pripravljen v kratkem času. Uživamo ga lahko tudi hladnega in ga zato lahko pripravimo že dan prej. Idealno za na pot ali pisarno.
Piščančja prsa narežemo na kocke in prepražimo na dveh žlicah repičnega olja. Medtem solimo in popramo.
Na koncu dodajte špinačo, vendar segrevajte le toliko, da listi pridejo v stik s toploto. Odstranite s štedilnika.
Kuskus damo v posodo, dodamo vročo zelenjavno osnovo in počakamo nekaj minut, da nabrekne.
Sedaj dodamo drobno sesekljan peteršilj, olje grozdnih pečk in kutinov kis.
Piščančja prsa prepognite s špinačo in prepolovljenim grozdjem.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.