Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Hitro pripravljena, hranljiva krompirjeva jed, ki ponovno uporablja hladno stiskana olja kot "začimbe". Tako nastane okusen polnjen krompir iz le nekaj sestavin.
Štiri srednje velike krompirje dobro operemo in pečemo v lupini pri 200 stopinjah 40-45 minut.
Ko končate, razrežite po dolžini kot čoln. Notranjost vsakega pokapajte z žličko orehovega olja in poprom.
Chorizo ali zračno sušeno domačo klobaso narežemo na kolobarje in popečemo na suhi ponvi.
Zmešajte kvark ali skuto z lanenim oljem, jabolčnim balzamičnim kisom, ščepcem popra in drobnjakom.
Še mlačne krompirjeve čolne napolnite z zeliščnim kvarkom ali skuto. Postrezite s ocvrto klobaso in drobnjakom.
Skuto v mešalniku zmiksajte do kremaste barve in jo posolite. Skuto lahko tudi zmešamo, nato pa po okusu solimo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.