POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Piščančje nabodalo z zeliščno omako

V našem receptu posebno piko na i daje mesu zeliščni namaz, k njemu pa se odlično poda pečen korenček. Lahka, okusna in hitra jed za večer.

Brez glutena
Brez pšenice
Brez jajc
Brez mleka
Brez soje
Brez koruze
25 Min.
27

Priprava

01

Korenje olupimo in po narežemo na kolobarje. Položite v pekač, dodajte ščepec soli, popra, trsnega sladkorja in 1-2 žlički sončničnega olja. Zaprite in pecite v predhodno ogreti pečici na 180 stopinj 25 minut.

02

Piščančja prsa razrežite po dolgi strani, da ustvarite tanke rezine. Narežite na približno 2 cm široke trakove in jih nataknite na lesena nabodala. Dodajte sol in poper.

03

Piščančja nabodala nekaj minut prepražimo v ponvi za žar na 3-4 žlicah sončničnega olja.

04

Za zeliščno omako dodamo slivov kis v manjšo posodo s ščepcem soli in počakamo, da se kristalčki raztopijo.

05

V kis dodamo drobno sesekljana zelišča (peteršilj, drobnjak, koriander) in na koncu pistacijevo olje.

Nasveti:

Lesena nabodala za nekaj minut postavite v hladno vodo, preden jih pečete na žaru. Končana nabodala pred serviranjem namažite z zeliščno omako.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
5 čajna žlička
2 jedilna žlica
1 jedilna žlica
300 g
Piščančje prsi
300 g
Korenjček
4-5 steblo
Peteršilj
5-6 steblo
Drobnjak
4-5 steblo
Listi koriandra
2 ščepec
Sol
2 ščepec
Poper
2 kavna žlička
Trsni sladkor

DIETNO

Brez glutena Brez pšenice Brez jajc Brez mleka Brez soje Brez koruze

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.