POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Riba s šparglji en papillote

Šparglji so ena najbolj zdravih spomladanskih zelenjav in se pogosto pripravljajo z ribami. Ta recept, riba s šparglji en papillote (v embalaži papirja za peko), je zdrav način za pripravo in se odlično poda k hitri domači majonezi.

Brez glutena
Brez pšenice
Brez jajc
Brez mleka
Brez koruze
Brez sladkorja
25 Min.
68

Priprava

01

Zelene šparglje temeljito operemo in odrežemo olesenele konce.

02

Ribo osušite in prerežite na dva dela. Vsak kos ribe položite na kos papirja za peko.

03

Ribo solimo in popramo, na vsako položimo 2 stebla svežega kopra, pokapamo s sončničnim oljem in zraven položimo 5 stebel očiščenih špargljev.

04

Ribe in šparglje zavijemo v peki papir, konce pa zataknemo pod zavojček. Ribo pečemo v pečici pri 110 stopinjah 14 do 16 minut. Nato vzamemo iz pečice in pustimo počivati ​​5 minut.

05

Medtem za majonezo v blender dodamo ričkovo olje in olje pistacije, ščepec soli, ščepec popra, gorčico, sojino mleko, kutinov kis, polovico stroka česna in polovico fileja inčunov.

06

Sestavine mešajte 10 sekund, dokler majoneza ne dobi svoje konsistence.

Nasveti:

Pomembno je, da imajo vse sestavine enako temperaturo, sicer majoneza ne bo kremasta. Po naših izkušnjah dobite najboljšo konsistenco, ko so sestavine na temperaturi v hladilniku. Tako pripravljeno majonezo lahko hranimo v hladilniku 4 do 5 dni.
Namesto polenovke lahko uporabimo tudi file drugih morskih rib.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
2 čajna žlička
4 jedilna žlica
3 jedilna žlica
2 čajna žlička
400 g
Trska
10 steblo
Zeleni šparglji
2 ščepec
Sol
2 ščepec
Poper
4 steblo
Koper
0.5 strok
Česen
0.5 kos
Sardoni
4 čajna žlička
Sojino mleko

DIETNO

Brez glutena Brez pšenice Brez jajc Brez mleka Brez koruze Brez sladkorja

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.