Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Včasih imate le nekaj minut časa, da pripravite nasiten in zdrav obrok. V napornem vsakdanu pride ta recept za zelenjavni in piščančji vok ob pravem času, ki kljub načinu priprave črpa iz madžarskih okusov.
File piščančjih prsi narežemo na tanke trakove.
Rdečo čebulo na drobno narežemo.
Sladko papriko in bučke narežemo na približno pol centimetra debele trakove.
V voku (ali obloženi ponvi) segrejemo repično olje in vtremo česen. Pražite 1 minuto.
Dodajte mesne trakove in pražite 2-3 minute. Na koncu dodamo zelenjavo (bučke, sladko papriko) skupaj s čebulo. Začinimo s soljo in poprom ter pražimo na močnem ognju 3-4 minute.
Pred serviranjem primešamo drobno sesekljan peteršilj, jabolčni balzamični kis in bučno olje. Potresemo z bučnimi semeni.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.