Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Včasih imate le nekaj minut časa, da pripravite nasiten in zdrav obrok. V napornem vsakdanu pride ta recept za zelenjavni in piščančji vok ob pravem času, ki kljub načinu priprave črpa iz madžarskih okusov.
File piščančjih prsi narežemo na tanke trakove.
Rdečo čebulo na drobno narežemo.
Sladko papriko in bučke narežemo na približno pol centimetra debele trakove.
V voku (ali obloženi ponvi) segrejemo repično olje in vtremo česen. Pražite 1 minuto.
Dodajte mesne trakove in pražite 2-3 minute. Na koncu dodamo zelenjavo (bučke, sladko papriko) skupaj s čebulo. Začinimo s soljo in poprom ter pražimo na močnem ognju 3-4 minute.
Pred serviranjem primešamo drobno sesekljan peteršilj, jabolčni balzamični kis in bučno olje. Potresemo z bučnimi semeni.
Naši partnerji uvažajo neposredno iz izvora – brez posrednikov – tako točno vemo, od kod prihajajo naši izdelki, brez ovinkov, brez kompromisov.
Kot trgovec na drobno ali veletrgovec lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot preprodajalec sami odločate o izbiri in količini izdelkov Pödör Premium, ki jih želite ponuditi v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi zgolj kot PICK UP partner.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.