Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Piškote položite v mešalec hrane.
Zmeljite.
Stopite maslo.
Nepražene, nesoljene pistacije na drobno nasekljamo, jih malo odstavimo za okras, preostanek zmešamo z mletimi piškoti.
Piškotom in pistacijam dodamo stopljeno maslo.
Zmes stresemo v 18 cm pekač, obložen s papirjem za peko. S kozarcem je lažje enakomerno porazdeliti maso.
Nad paro stopite čokolado in zmešajte s pistacijevim oljem.
Ko se ohladi, dodamo ricotto.
Stepemo smetano in previdno vmešamo.
Kremo vlijemo v model, potresemo s preostalimi pistacijami in pustimo stati 2 uri v hladilniku. Na koncu potresemo z mletimi pistacijami.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.