POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Čokoladno bučni mafini z oljem grozdnih pečk Pödör

Vegetarian food
Brez soje
Brez koruze
30 Min.
33

Priprava

01

Pečico segrejte na 180°C. Pekač za mafine obložite s papirjem za mafine. V srednje veliki posodi zmešajte oba sladkorja, jajca in rumenjak ali olje grozdnih pečk.

02

Dodamo bučni pire, mleko in notranjost vanilijevega stroka.

03

V drugo skledo presejemo moko in dodamo pecilni prašek, sol, cimet, muškatni orešček in nageljnove žbice. Tekočim sestavinam dodamo mešanico moke in mešamo, vendar ne predolgo, sicer bo testo postalo trdo.

04

Tretjino mešanice vlijemo v ločeno posodo in zmešamo s kakavom.

05

V modelčke za peko z žlico nadevamo enake količine, najprej maso brez kakava, nato pa na vsak mafin položimo manjšo žlico kakavove mase in s paličico poljubno narišemo vzorec.

06

Mafine pečemo 20 minut v pečici.

Nasveti:

Priprava bučnega pireja: Vrtno bučo narežemo na večje kose in položimo na pekač. Pečemo približno 40 minut pri 200 stopinjah, dokler se buča popolnoma ne zmehča. Ko je buča mehka, jo pustite, da se nekoliko ohladi, olupite kožo in meso pretlačite z vilicami. Suhe sestavine vedno presejte, da bo testo mehkejše in ohlapnejše.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
125 g
Sladkor
125 g
Rjavi sladkor
1 velikost
Jajca
1 velikost
Rumenjak
190 g
Vrtni bučni pire
100 ml
Mleko
1 Srednja
Vanilijev strok
250 g
Moka
3 g
Pecilni prašek
1/2 jedilna žlica
Sol
1 jedilna žlica
Muškatni orešček
1/2 jedilna žlica
Mleti cimet
2 čajna žlička
Kakav v prahu
1 ščepec
Mleti klinčki

DIETNO

Vegetarian food Brez soje Brez koruze

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.