Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Jagoda je zvezda med sadjem, iz katere se da pripraviti fantastično desertno kremo. V tem receptu za desertno kremo z jogurtom in jagodami, makovim oljem in sadnim kisom je krema nekaj prav posebnega.
Jagode operemo, odstranimo pecejej in narežemo na kolobarje. Odložite 3 rezine za okras.
Grški jogurt zmešajte z makovim oljem, balzamičnim kisom črnega ribeza, medom in 6-7 drobno sesekljanimi lističi melise.
1 čajno žličko jogurta razdelite med tri kozarce in nanj položite polovico jagod. Ponovite plasti. Sladico dobro ohladimo in pred jedjo postrežemo z žličko jabolčnega balzamičnega kisa in melise.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.