Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Komarček vsebuje veliko vlaknin in zato deluje razstrupljevalno in čistilno. Dodatek olja mlečnega badlja ta učinek še poveča. Z oljem postane juha še bolj zdrava, kremasta in bolj finega okusa.
Koromač operemo, čebulico in bolj nežne dele peclja narežemo na majhne koščke. Liste odložite.
Krompir olupimo in narežemo na kocke skupaj s čebulo in bučkami.
Zelenjavo skuhamo v jušni osnovi (ali vodi). Pazimo, da tekočina ne zavre preveč, le rahlo naj vre. Začinite s soljo in poprom ter kuhajte, dokler zelenjava ni mehka. Nato pustite, da se ohladi na cca 60 stopinj in zmešajte s kisom in 3 žlicami olja badlja do gladkega.
Liste komarčka drobno sesekljamo in zmešamo z žlico žafranikovega olja. Za serviranje juho pokapamo z oljem.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.