Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Gobam odstranimo peclje, operemo in posušimo.
Rikoto zmešamo s pestom, malo solimo in popramo.
Gobe damo v pekač, v klobuke dodamo žlico nadeva.
Pečemo v pečici, ogreti na 220 stopinj, 25 minut. Ko so gotovi, jih pokapljamo z oljem pinjol. Odličnega okusa so na toastu kot predjed ali kot priloga k mesnim jedem.
Naši partnerji uvažajo neposredno iz izvora – brez posrednikov – tako točno vemo, od kod prihajajo naši izdelki, brez ovinkov, brez kompromisov.
Kot trgovec na drobno ali veletrgovec lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot preprodajalec sami odločate o izbiri in količini izdelkov Pödör Premium, ki jih želite ponuditi v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi zgolj kot PICK UP partner.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.