Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Ta italijanska fižolova solata je polna vitaminov in beljakovin. Hitro se pripravi in ima dober okus, tako ob kosilu kot večerji. Pripravljena dan prej je idealena jed za vse, ki želite med odmorom za kosilo pojesti kaj zdravega.
Operite in odcedite fižol.
Operite in narežite kumare.
Češnjev paradižnik razpolovimo.
Kutinov kis damo v manjši kozarec, ki ga je mogoče zapreti z malo soli. Počakajte, da se sol raztopi.
Nato dodamo konopljino olje, poper, nariban česen in gorčico. Zaprite kozarec in močno pretresite, da se sestavine emulgirajo.
Na koncu v posodi zmešamo zelenjavo s tunino, prelivom in drobno sesekljanimi zelišči. Najboljši okus doibimo, če jed postrežemo hladno.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.