Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Jagodna kremna juha z rabarbaro je že sama po sebi fantastična, z dodatkom hladno stiskanega olja makadamije pa postane prava gurmanska jed. Najboljšega okusa je mlačena ali ohlajena.
Rabarbaro operite, odrežite konce in z majhnim nožem odtrgajte pramene na zunanji strani. Očiščeno rabarbaro drobno sesekljamo.
Rabarbaro, jagode in med damo skupaj na manjši pekač in pečemo v predhodno ogreti pečici na 160 stopinj 13-15 minut.
Ravno toliko, da se jagode sok in rabarbara zmehčajo. Sadni ragu pred obdelavo ohladite.
Na koncu dajte vse sestavine v blender in zmiksajte do gladkega.
Namesto sladkorja uporabite eritritol ali namesto smetane riževo smetano. Najprej uporabite malo sladila in nato sladkajte po okusu.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.