Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Pečico segrejte na 190°C. Pekač premažite z oljem, dodajte kolobarje koromača, da prekrijete dno pekača.
Potresemo s soljo, poprom, česnom, limonino lupinico in parmezanom. Pokapajte z organskim chia oljem.
Na vrh položite 2,5 žlice semen granatnega jabolka in vejico rožmarina. Pečemo, dokler koromač ni mehak in zlato rjav na vrhu. Za serviranje okrasite s sesekljano zelenjavo komarčka in preostalimi (1,5 žlice) semen granatnega jabolka. Pečemo nepokrito približno 45 minut.
Izberite dve srednje veliki čebulici komarčka in ju narežite na kolobarje debeline približno 0,7 do 1 cm. Izrežite pecelj v obliki črke V!
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.