Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
2 beljaka stepemo v čvrst sneg in odstavimo.
2 celi jajci in 2 rumenjaka stepemo s sladkorjem in sladkorjem v prahu, dokler ni penasto.
Mešanici iz rumenjakov dodamo makovo olje, kefir, moko, pecilni prašek in limonino lupinico ter dobro premešamo z ročnim mešalnikom.
Primešamo stepen beljak.
Zmes vlijemo v namazane in pomokane skodelice za mafine. Po mafinih enakomerno razporedite nekaj vloženih češenj.
Mafine pečemo na 180 °C približno 25 minut.
Končano testo prebodemo z vilicami ali nabodalom. Če se testo ne lepi, so mafini pripravljeni.
V ponvi karamelizirajte 5 žlic sladkorja.
Dodajte gozdne sadeže. Dodajte 2 žlici črnega ribeza balzamičnega kisa. Mešanico nekaj časa mešamo.
Po želji postrezite s sladkorjem v prahu. Dober tek!
Kot merilo uporabite skodelico za jogurt
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.