Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Svetlo rdeče mlade redkvice so odlične za mariniranje. Odličnega okusa so v solati, preprosti kremni krompirjevi juhi dodajo nekaj osvežilnega. Hitra, precej kremna juha za stresen vsakdan.
Krompir olupimo in narežemo na kocke. Čebulo grobo sesekljamo. Zalijemo z osnovo, solimo, popramo, dodamo česen in kuhamo na srednjem ognju do konca.
Mlade liste redkvice narežemo na trakove.
4-5 manjših redkvic operemo in narežemo na zelo tanke rezine.
Dve žlici balzamičnega kisa črnega ribeza razredčimo s 100 ml vode in dodamo rezine redkvice. Medtem ko se juha kuha, marinirajte redkvice.
Končano juho pustite, da se ohladi na okoli 60 stopinj, nato pa zmešajte skupaj z listi redkvice, smetano in kamelinim oljem do gladkega.
Za serviranje juhi dodamo vložene redkvice.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.