Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Sadne, sladke nektarine v kombinaciji z ohrovtom povzročijo nenavadno solato. Ta poletna različica je narejena z oljem mareličnih koščic in mareličnim kisom.
Ohrovt očistimo in notranje liste narežemo na tanke trakove.
Kumaro razpolovimo, odstranimo semena in narežemo na rezine.
Rdečo čebulo na tanko narežemo.
Nektarine narežite na kolobarje.
Nalijte jabolčni balzamični kis v majhen kozarec, ki ga je mogoče zapreti, z malo soli. Počakajte, da se sol raztopi.
Nato dodamo olje mareličnih koščic in laneno olje, poper in curry v prahu. Zaprite kozarec in močno pretresite, da se sestavine emulgirajo.
Zelenjavo in nektarine damo v skledo in jih pred serviranjem prelijemo s prelivom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.