Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Ta različica panne cotte z malinami in oljem pistacije je revolucionarna. Osnovni recept ostaja enak, z dodatnima sestavinama pa se ustvari popolnoma nov okus.
Vanilijev strok prerežite po dolžini, iztrgajte pulpo in na srednjem ognju skupaj z mlekom in smetano zavrite. Ko zavre, odstavimo s štedilnika.
Želatino v prahu zmešamo s sladkorjem in počasi dodajamo tekočini ob stalnem mešanju.
Na koncu v kozarce damo nekaj malin in skozi cedilo enakomerno porazdelimo panno cotto po kozarcih. Zdaj je še tekoča, potrebuje približno 6 ur v hladilniku, da se strdi.
Za serviranje pokapajte s pistacijevim oljem ter okrasite z malinami in lističi mete.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.