Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Posebnost italijanske kuhinje je rižota, ki se običajno pripravlja brez mesa, vendar z zelenjavo. Paradižnikova rižota je hitra, lahka jed, ki je še bolj zdrava in okusnejša z žafranikovim oljem.
Čebulo drobno narežemo, česen sesekljamo in prepražimo na repičnem olju.
Čebuli dodamo riž, potresemo s timijanom in med nenehnim mešanjem pražimo, dokler ni rahlo prosojen.
Sedaj prelijemo z vinom, počasi dušimo, da alkohol izhlapi, nato dodamo paradižnikovo pasto in zajemalko zelenjavne osnove.
Začinite s soljo in poprom ter mešajte, dokler riž ne vpije tekočine. Nato dodajte še eno zajemalko zelenjavne juhe. To ponavljajte, dokler riž ne vpije vso tekočino.
Ko je riž pečen, lonec odstavimo z ognja in pustimo pokrito stati še 5 minut. Na koncu dodamo nariban parmezan in žafranikovo olje, da jed postane kremasta in ji da svilnati lesk.
Za serviranje okrasite z rukolo in češnjevim paradižnikom.
Naši partnerji uvažajo neposredno iz izvora – brez posrednikov – tako točno vemo, od kod prihajajo naši izdelki, brez ovinkov, brez kompromisov.
Kot trgovec na drobno ali veletrgovec lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot preprodajalec sami odločate o izbiri in količini izdelkov Pödör Premium, ki jih želite ponuditi v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi zgolj kot PICK UP partner.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.