Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Eden najbolj priljubljenih tapasov so pečeni datlji v slanini. K temu se odlično poda namaz iz roqueforta in orehovega olja. Ta recept je enostaven za pripravo in pripravljen v kratkem času.
Če je mogoče, kupite datlje brez koščic. Datlje prerežite po dolžini s koščico in odstranite koščico.
Rezine slanine prepolovite po dolžini. Datlje zavijemo v trakove slanine in jih položimo na pekač, obložen s papirjem za peko. Pečemo pri 180 stopinjah 10-13 minut, dokler se slanina ne obarva.
Medtem v blender dajte sir, jogurt, poper, ščepec soli in orehovo olje ter zmiksajte do gladkega. Na koncu dodamo še sesekljan drobnjak.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.