POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Pečeni klobuki gob, polnjeni s kvinojo in piščancem

Kvinoja je zelo zdravo žito brez glutena in se počasi absorbira. V tem receptu so klobuki gob polnjeni s kvinojo in piščancem ter prelite s sirom. Čudovita hrana in prigrizek za zabave.

Brez pšenice
Brez jajc
Brez soje
Brez koruze
Brez sladkorja
30 Min.
42

Priprava

01

Gobam ​​odstranite pecelj in kožo. V ponvi segrejemo repično olje in prepražimo osoljene in poprane gobove klobuke s pokrovčkom navzdol.

02

V srednje veliki ponvi prepražimo sesekljano mlado čebulo do prosojnosti, nato dodamo strt česen.

03

Dodajte kvinojo, na vrh položite štiri tanke trakove piščančjih prsi, naribajte limonino lupinico in zalijte z vodo. Zavremo in nato dušimo 12 minut. Nato file piščančjih prsi narežemo na majhne koščke in zmešamo s kvinojo.

04

Nato dodamo grah in pokrito kuhamo približno 4-5 minut. Odstavimo z ognja in pustimo pokrito 10-15 minut, nato dodamo limonin sok in olje pinjol ter sol in poper po okusu.

05

Pečico segrejte na 180 stopinj. Gobove klobuke, polnjene s piščančjo kvinojo, položimo na pekač, obložen s peki papirjem, in čeznje naribamo sir.

06

Pečemo 10 do 15 minut pri 180 stopinjah, nato pečemo še 5 minut pri 200 stopinjah.

Nasveti:

Gob ne umivajte z vodo, saj se bodo z vodo prepojile. Za čiščenje uporabite vlažno kuhinjsko krpo ali kuhinjsko krpo.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
2 jedilna žlica
1 jedilna žlica
20 kos
Šampinjoni
170 g
Kvinoja
2 kos
Piščančje prsi
3 steblo
Mlada čebula
1 strok
Česen
75 g
Grah
1 čajna žlička
Limonin sok
1 jedilna žlica
Limonina lupina
350 ml
Voda
100 g
Gavda

DIETNO

Brez pšenice Brez jajc Brez soje Brez koruze Brez sladkorja

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.