Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Oreščke damo v visoko posodo, solimo in popramo. Dodajte česen, parmezan in peteršilj, skupaj z repičnim oljem in slivovim kisom.
Z ročnim mešalnikom (ne preveč kremasto) fino pretlačimo v pire.
Če je pesto preveč gost, lahko spremenite konsistenco z repičnim oljem. Odličnega okusa z mesom ali testeninami. Če ostane pesto, ga položite v tesno prilegajoč kozarec in nalijte toliko repičnega olja, da ga popolnoma prekrije. Pesto lahko hranite v hladilniku do 3 tedne.
Dobro se poda k ocvrtemu mesu, testeninam ali v sendvičih. Parmezan lahko zamenjate z Grana Padano ali Pecorino sirom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.