Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Za številne recepte je potrebna piščančja osnova. To daje jedem bolj intenziven okus. Splača se skuhati večje količine naenkrat in jih zamrzniti, tako da so pri roki, ko jih potrebujete.
Piščanca damo v ponev s hladno vodo in zavremo. Medtem odcedite peno.
Zelenjavo očistimo in narežemo na enake kose, razen česna. Dodajte zelenjavo, česen, sveža zelišča in začimbe. Ne solite še!
Odkrito kuhamo na najnižjem ognju vsaj uro in pol.
Končano juho precedimo in solimo po okusu. Ko se ohladi, odstranite maščobo.
Zelenjavo zato narežemo na enako velike kose, da se enakomerno skuha in začini juho.
Vsekakor pa juho kuhamo brez pokrova, saj se z izhlapevanjem vode arome okrepijo.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.