Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Za številne recepte je potrebna piščančja osnova. To daje jedem bolj intenziven okus. Splača se skuhati večje količine naenkrat in jih zamrzniti, tako da so pri roki, ko jih potrebujete.
Piščanca damo v ponev s hladno vodo in zavremo. Medtem odcedite peno.
Zelenjavo očistimo in narežemo na enake kose, razen česna. Dodajte zelenjavo, česen, sveža zelišča in začimbe. Ne solite še!
Odkrito kuhamo na najnižjem ognju vsaj uro in pol.
Končano juho precedimo in solimo po okusu. Ko se ohladi, odstranite maščobo.
Zelenjavo zato narežemo na enako velike kose, da se enakomerno skuha in začini juho.
Vsekakor pa juho kuhamo brez pokrova, saj se z izhlapevanjem vode arome okrepijo.
Naši partnerji uvažajo neposredno iz izvora – brez posrednikov – tako točno vemo, od kod prihajajo naši izdelki, brez ovinkov, brez kompromisov.
Kot trgovec na drobno ali veletrgovec lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot preprodajalec sami odločate o izbiri in količini izdelkov Pödör Premium, ki jih želite ponuditi v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi zgolj kot PICK UP partner.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.