Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Hier ein weiteres Rezept, das mit wenigen Zutaten auskommt und ein fantastisches Ergebnis verspricht. Das Geheimnis liegt im Öl und im Balsamicoessig und wird im Rezept verraten.
Rdečo čebulo olupimo in narežemo na tanke rezine.
Malinov balzamični kis damo v posodo s sladkorjem v prahu in dvema ščepcema soli. Počakajte nekaj sekund, da se sol raztopi.
Nato dodamo vodo, drobno sesekljan drobnjak in rezine čebule. Pustite počivati v hladilniku vsaj pol ure.
Gobove klobuke očistimo, vsakemu dodamo košček Camemberta, popramo in potresemo z grobo sesekljanimi orehi. Položimo na pekač, obložen s peki papirjem, in pečemo v ogreti pečici na 180 stopinj 15 minut, dokler sir ne porjavi.
Vroče gobe pokapajte z nekaj kapljicami orehovega olja in postrezite z dobro ohlajeno čebulno solato in bageto.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.