Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
V ponev damo drobno naribano (ali na drobno narezano) rdeče zelje. Dodamo balzamični kis črnega ribeza in sol, sestavine premešamo. Pustite počivati 2 uri.
V ponvi na olju grozdnih pečk Zweigelt prepražimo drobno sesekljano čebulo, da postane prosojna. Med kuhanjem dodamo sladkor in karameliziramo čebulo.
Dodamo rdeče vino in zavremo.
Rdečemu zelju dodajte mešanico čebule in rdečega vina ter premešajte. Pod zaprtim pokrovom dušimo 70 minut. Po potrebi dodamo vodo.
Lonec odstavimo z ognja in v rdeče zelje naribamo jabolka. Dodamo slivovo marmelado. Dušimo še 10 minut.n.
Postrezite vroče. Odličnega okusa z račjim ali gosjim mesom s pire krompirjem, na primer pire krompirjem iz lanenega olja.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.