Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Pečico segrejte na 150 stopinj in pekač obložite s peki papirjem.
Jajca ločite. Beljake s ščepcem soli stepemo v čvrst sneg.
Rumenjake s sladkorjem v prahu stepemo do penaste mase, nato dodamo presejano moko, kakav in sodo bikarbono (ali pecilni prašek).
Prelijemo na pekač in enakomerno razporedimo, pečemo 25 minut. Medtem potresemo čisto kuhinjsko krpo z moko in nanjo obrnemo končni biskvit.
Z biskvita odstranimo peki papir in ga takoj zvijemo ter pustimo, da se ohladi.
Na ohlajen biskvit namažemo domačo Nutello in jo previdno zvijemo.
Zunanjost zvitka namažemo tudi z Nutello in z vilicami v notranjost narišemo valovit vzorec.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.