Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Pri pečenju na žaru ne sme manjkati zelenjavna priloga. Bučke kot priloga so izjemne in odličnega okusa. Tukaj je naš recept s prelivom iz olja pinjol.
Bučke narežemo na tanke kolobarje in jih popečemo v žar ponvi z žlico sončničnega olja.
Jabolčni balzamični kis dajte v manjši kozarec, ki ga je mogoče zapreti, z malo soli. Počakajte, da se sol raztopi.
Nato dodamo olje pinjol in ščepec popra. Zaprite kozarec in močno pretresite, da se sestavine emulgirajo.
Pinjole popečemo v suhi ponvi, da okrepijo aromo.
Bučke in rukolo na žaru damo v skledo in jih pred serviranjem prelijemo s prelivom.
Na koncu potresemo feta sir.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.