Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Ta recept za solato iz komarčka z višnjami je osvežujoča, lahka poletna solata, ki zahteva le nekaj trenutkov za pripravo. Solata je odlična predjed, a se odlično poda tudi kot okusna priloga k piščančjim prsom na žaru.
Koromaču odstranite pecelj in stebla. Čebulico razrežite na četrtine in nato narežite na tanke rezine.
Rezine koromača prepražimo v sončničnem olju na srednjem ognju.
Višnjev balzamični kis vlijemo v tesno zaprt kozarec, dodamo ščepec soli in počakamo, da se sol raztopi.
Nato dodamo olje grozdnih pečk in malo popra. Zaprite kozarec in dobro pretresite.
Koromaču dodamo kalčke in solato, temeljito prelijemo s prelivom.
Postrezite z višnjami.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.