Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Ta recept za preprosto, a toliko bolj pikantno solato iz kumar je hitro pripravljen. Posebej je primeren kot priloga k pečenki in mesu na žaru. Dobro ohladimo in pred serviranjem potresemo s popečenimi sezamovimi semeni.
Kumare po dolžini prepolovimo, odstranimo semena in kumaro narežemo na majhne kocke. Začinite s soljo, pustite stati 10 minut in nato odcedite sok.
V kozarcu, ki ga lahko zaprete, zmešajte hruškov balzamični kis, olja, čili gorčico, nekaj čilija, strok naribanega česna, med in poper. Zaprite in temeljito pretresite.
Kumare prelijemo s prelivom in vmešamo drobno sesekljano baziliko. Za postrežbo potresemo s popečenimi sezamovimi semeni.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.