Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Jesenski čas je čas buč. Potem je lahko tudi trendovska solata iz leče z vrtno bučo. Ta solata ne zapelje le s svojimi barvami, njene arome osvajajo tudi vaša čutila.
Lečo operemo, damo v manjšo ponev z vodo in 2 ščepcema soli. Kuhajte na srednjem ognju 30-40 minut. V notranjosti kremasta, zunaj hrustljava.
Bučo olupimo in narežemo na kocke ter položimo na pekač, obložen s peki papirjem; Pečemo v pečici na 180 stopinj do mehkega.
V manjši kozarec, ki ga je mogoče zapreti, damo jabolčni kis z malo soli. Počakajte, da se sol raztopi.
Nato dodamo konopljino olje, poper, žajbelj in gorčico. Kozarec zaprite in dobro pretresite, da se sestavine emulgirajo.
Kuhano lečo zmešamo z bučo, na kocke narezano feto, solato in prelivom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.