Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Jabolko in koromač sta harmonična kombinacija, a še boljši okus dobita s prelivom iz lešnikovega olja. Če želite okusno solato, ki je enostavna za pripravo, je ta recept za vas.
Koromaču odstranimo peclje. Nato prerežite na pol in odstranite jedro. Na koncu narežemo na tanke rezine.
Jabolko operemo, prerežemo na pol in odstranimo sredico. Nato z lupilcem zelenjave narežemo na tanke rezine, kot je prikazano na sliki.
Malinov kis nalijte v kozarec, ki ga je mogoče zapreti, skupaj s soljo. Počakajte, da se sol raztopi.
Nato dodamo poper, lešnikovo gorčico in lešnikovo olje. Zaprite kozarec in stresajte, dokler se sestavine ne emulgirajo.
V skledo damo jabolko, koromač in dve pesti mešane zelene solate ter jih prelijemo s prelivom. Vse zmešajte. Postrezite z grobo sesekljanimi lešniki in roquefortom.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.