Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Sendvič za dan postane bolj pester, če namesto običajnega namaza uporabimo kremo iz hladno stiskanih visokokakovostnih olj in semen. Ta sončnična krema s paradižnikom ni le okusna, ampak tudi zdrava zaradi ričkovega olja.
Sončnična semena prepražimo v suhi ponvi in jih drobno sesekljamo v mešalniku.
Češnjeve paradižnike prepolovimo in prepražimo na dveh žlicah sončničnega olja s strtim česnom in timijanom. Pustite, da se ohladi.
Po ohladitvi dodamo sončnična semena, sol, poper, dodamo paradižnikov kis in ričkovo olje ter mešamo do gladkega.
Če je krema pregosta, jo še dodatno pretlačimo z 1 do 2 žlici mrzle vode. V hladilniku se hrani 4 do 5 dni.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.