POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija

Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.

Prijavite se
Išči

Topli jetrni sendvič s hruško

Nenadoma so na vratih gostje - zdaj pa hitro pričarajte nekaj neverjetno okusnega! Ta mlačen jetrni sendvič s hruškami navduši vse, ki ga poskusijo. Kombinacija kislega, sladkega in grenkega okusa je preprosto odlična. Tipična jesenska poslastica za goste.

Brez pšenice
Brez jajc
Brez mleka
Brez soje
Brez koruze
30 Min.
26

Priprava

01

Piščančja jetra očistimo in narežemo na tanke rezine. Solimo, popramo, začinimo s timijanom in mariniramo v gorčici. Pustite počivati ​​pri sobni temperaturi 20 minut.

02

Hruške operemo, razpolovimo, odstranimo sredico in narežemo na 8 rezin.

03

V ponvi segrejemo repično olje, dodamo sladkor in pustimo, da se sladkor stopi. Zdaj na vrh položite rezine hrušk in jih kuhajte 2 do 3 minute. Medtem enkrat ali dvakrat obrnite.

04

Ko je pripravljeno, odstavimo in v isti ponvi pražimo jetrne rezine 2 do 3 minute. Pazite, da ne izsušite jeter. Nato odložite.

05

Jabolčno balzamično kremo in orehovo olje prelijemo s pečenim sokom, ki ostane v ponvi in ​​je ohlajen na 50-60 stopinj.

Nasveti:

Nekaj ​​omake pokapajte na popečen kruh ali bageto, nato pa nanjo izmenično položite rezine jeter in hrušk. S preostalo omako namažemo tudi sendviče. Zaužijte toplo.

Sestavine
za porciji Merska enota: EUUSUK
1 jedilna žlica
1 jedilna žlica
1 kos
Hruške
1-2 jedilna žlica
Trsni sladkor
1 ščepec
Sol
1 ščepec
Poper
1 ščepec
200 g
Piščančja jetra

DIETNO

Brez pšenice Brez jajc Brez mleka Brez soje Brez koruze

POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
Registracija
POSTANITE ČLAN KLUBA PÖDÖR
  • 5% takojšnjega klubskega popusta za vsako spletno naročilo
  • 5% popust pri naročnini na glasilo tudi pri znižanih izdelkih
  • Ekskluzivni popusti za člane kluba do 30%
  • Zmanjšani stroški pošiljanja
  • Brezplačni vzorci, 5 ml
  • storitev PICKUP info-gold.png
PÖDÖR VELEPRODAJA
REGISTRACIJA TRGOVCA IN GASTRONOMIJE

Kot trgovec na drobno, debelo ali gostinsko podjetje lahko kupujete po veleprodajnih cenah z vsemi dodatnimi ugodnostmi. Kot prodajalec se odločite za izbiro in količino izdelkov Pödör Premium, ki bi jih radi ponudili v svoji trgovini. Lahko pa sodelujete tudi samo kot PICK UP partner.

Registracija






VREDNO GA JE PRIPOROČITI DRUGIM!
BREZPLAČNI VZORCI
Že ob prvem nakupu v spletni trgovini
0

To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.