Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Srečanje s prijatelji ali silvestrovanje dobijo prav poseben pomen s temi tortiljami iz bučne moke, polnjenimi z lososovo kremo. Priprava je izjemno preprosta, po okusu in videzu so ekstravaganten zabavni prigrizek.
Lososa pečemo v predhodno ogreti pečici na 180 stopinj v konvekcijski pečici 7 do 8 minut. Nato pustite, da se ohladi.
Pečenega lososa pretlačite v skledi in zmešajte s kremnim sirom, vsakega s ščepcem soli, poprom in 2 žlici žafranikovega olja.
4 jajca rahlo stepemo z velikim ščepcem soli in dodamo moko iz bučnih semen.
V večji ponvi segrejte žlico repičnega olja in dodajte polovico mešanice. Pražite na majhnem ognju. Ponovite ta postopek. Tako nastaneta dve debelejši, palačinkam podobni ploščati kolački.
Ohlajene torilje namažemo z lososovim kremnim sirom in zvijemo.
Preden postrežete, narežite na 2 cm debele rezine in navijte na bambusova nabodala.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.