Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Riž, zelenjava in čudovit zeliščni preliv, to je vse, kar potrebujete za nasitno, aromatično poletno solato. V tem receptu omaka chimichurri daje riževi solati posebno aromo.
V manjši ponvi segrejemo sončnično olje in dodamo opran riž. Pražimo 2-3 minute in nato zalijemo z 220 ml vode. Na kratko zavrite, nato popolnoma zmanjšajte ogenj in riž kuhajte pokrit 15 minut. Pustite, da se ohladi.
Operite in narežite kumare.
Avokado prepolovimo, izdolbemo meso in narežemo na kocke.
Rižu dodamo chimichurri omako, kumare, prepolovljene češnjeve paradižnike in odcejen fižol.
Še posebej prijetena je, če jo postrežemo hladno. Lahko jo jemo kot glavno jed ali z mesom na žaru.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.