Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Najbolj znana tajska juha je Tom Kha Gai – tukaj je recept za pripravo doma. Ni le okusna in eksotičnega okusa, ampak je tudi hitro pripravljena.
Končano piščančjo juho vlijemo v skledo. Dodajte rahlo zdrobljeno limonino travo, sok limete, rezine ingverja in čili.
Juho kuhamo 10 minut in precedimo.
Curry pasto pražimo v drugi posodi s sezamovim oljem nekaj minut, nato dodamo začinjeno juho.
Dodajte ribjo omako, trakove piščančjih prsi in rjavi sladkor. Kuhajte 5 do 10 minut.
Na koncu zgostimo s kokosovim mlekom. Ugasnite ogenj, vendar še nekaj minut mešajte na krožniku.
Za serviranje jo lahko potresemo s pečenimi gobami, porom ali pečenimi vontoni.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.