Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Z ročno izdelanimi čokoladnimi tartufi nikoli ne morete zgrešiti, bodisi za darilo ali za lastno uporabo. Čokoladni tartufi so narejeni iz visokokakovostne temne čokolade in smetane. Aromatiziramo jih lahko z vanilijo, čilijem ali zrnom tonke, sladokusci pa tartufe izdelujejo z oljem mareličnih koščic Pödör za njihov vonj po marcipan-amarettu.
Smetano segrejemo z medom, vendar ne zavremo. Čokolado nalomimo na koščke in jo v dveh delih skupaj z oljem dodamo topli smetani. Mešanico položite v plastično posodo, ki jo je mogoče zapreti, in ohladite 2-3 ure.
Ko se zmes strdi, z majhno žlico izdolbemo koščke v velikosti oreha. Oblikujte kroglice ali ohranite nepravilno obliko. Tartufe povaljamo v kakavu v prahu. Shranjujte v hladilniku, dokler ne postrežete.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.