Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Cvetačo očistite, zelenih listov ne zavrzite.
V manjši posodi zavrite liste, dokler se ne zmehčajo (dovolj vode, da pokrije liste).
Čebulo olupimo in narežemo na kocke ter prepražimo na sončničnem olju. Po vrhu raztresite natrgane cvetačne cvetke. Nekaj minut pražimo s čebulo, soljo in poprom, zalijemo z osnovo in kuhamo do konca.
Kuhano cvetačo pretlačimo z ročnim mešalnikom.
Kuhane liste posebej pretlačimo v pire in jih rafiniramo z 2 žlicama orehovega olja. Oblikujemo majhne cmoke in dodamo juhi.
Postrezite vroče! Vsak krožnik okrasite z 1 čajno žličko orehovega olja in takoj zaužijte.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.