Prijavite se kot registrirani član kluba za glasilo Pödör. Prejeli boste 5% POPUST NA NAROČILA za trajno, tudi pri znižanih izdelkih.
Drobno sesekljanemu mesu dodamo drobno sesekljano čebulo, česen, peteršilj, limonin sok in lupinico ter olje grozdnih pečk.
Začinimo s soljo, sveže mletim poprom in rjavim sladkorjem, dodamo jabolčno balzamično gorčico in dobro premešamo. Na koncu dodamo odcejene, drobno sesekljane kapre (če imate sveže jajce in želite goveji tatar takoj pojesti, dodajte rumenjak).
Na suhi ponvi na kratko popečemo rezine bagete.
Goveji tatar servirajte na sredino večjega krožnika s kuhinjskim obročem.
Nežno poravnajte z žlico.
Previdno odstranite obroč.
Okrasite z drobno sesekljano čebulo ali peteršiljem. Zraven položite popečene rezine bagete in krožnik okrasite z malo olja grozdnih pečk.
To spletno mesto uporablja piškotke. Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov.